17+4

Dagarna går med en rasande hastighet, samtidigt som de känns som om tiden går så lååååångsamt. det är konstigt. Ryktet om vår lilla bebis börjar nu att sprida sig, trodde faktiskt att det skulle gå fortare, ja menar vi bor ju i stenungsund. hahaha.. Här om dagen råkade ja skriva lite förtydligt på facebook så nu är de ute där också, vet inte om vi var riktigt facebook redo men nu e de gjort iaf. haha,..

Om 1,5 vecka är det dax för ultraljud, ja längtar så att ja håller på å dö :) det ska verkligen bli jätte roligt.. Ska bli så spännande att få se den lilla krabaten som växer där inne :)

Spekulationerna går också där ute i stugorna om hurvida detta är en liten Nina eller en liten Jimmy.. Jimpa är ju helt övertygad om att det är en pojke och har i sitt huvud redan inrett barnrummet i arsenal prylar från golv till tak. Jag är däremot mer än lite splittrad, först var jag säker på en pojk, sen va ja inne på en flicka å nu vet ja inte alls. haha.. ja känner mig helt nollad! Mamma tror iaf att det blir en liten flicka, hon började planera vart sandlådan och lekstugan skulle stå förut. :)
Dom flesta har nog ändå sagt pojk, det känns som om vi är pojkföräldrar brukar dom säga och det kan nog stämma kanske men visst tycker ja att de hade varit mysigt men en liten flick kusin till Lea så att hon ocks¨å får någon jämnårig flicka att leka med. :)

Magen växer på i sin lilla långsamma takt men det är inte så dumt ändå faktikt, mage kommer jag ju att få å att vara lite mindre lite längre är ibnte så tokigt tror ja. :)

nu ska här lagas middag å duschas innan de e dax för work work..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0